Om mig

Da jeg var 39, fandt jeg ud af, at jeg har ADHD. Jeg fandt også ud af, at ADHD er meget mere og andet, end jeg troede. Jeg er ked af, at jeg skulle nå halvvejs gennem livet, før jeg fandt en slags manual til det, som gav mening for mig, og jeg ønsker for andre, at de ikke skal kæmpe lige så meget.

Så snart jeg havde vænnet mig til diagnosen, gik jeg ud og råbte op om det. De færreste ved, hvad ADHD egentlig vil sige, og hvor stor en udfordring det kan være i vores moderne samfund. Og det vil jeg gerne ændre.

Derfor oprettede jeg en konto på instagram, hvor jeg kan fortælle om livet med ADHD. Jeg kaldte den LigeLinjerErForLinealer, fordi jeg fandt ud af, at intet i mit liv følger en ret linje. Livet er krøllet og fuldt af omveje og rundture, og sådan skal det vist være.

Jeg har personlig erfaring med ADHD både fra mig selv, medlemmer af min familie og mennesker i min omgangskreds, og jeg har en stor viden om symptomer, diagnostiske kriterier og mestringsstrategier, som giver mig et bredt perspektiv på problemstillinger og udfordringer både i samfundet og for den enkelte.

Jeg er uddannet i retorik og nordisk, og efter universitetet har jeg arbejdet som projektleder og kommunikationskonsulent. Jeg har stor erfaring med undervisning, oplæg, og foredrag, og jeg er en inspirerende taler, som holder publikums opmærksomhed med fakta, fortælling og personlig lune. Jeg skriver om litteratur, film og tv til forskellige netmedier og fortæller flittigt om livet på sociale medier, hvor jeg både tegner hverdagen og formidler vilkårene i et liv med ADHD.

Kontakt mig, så finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig med at gøre andre klogere på ADHD.

KH Iben

Skriv til mig på mail@ibenchristiane.dk eller send en sms til 29808915.