Hvad er 52 af 22?

Jeg har sat mig for at lave et projekt, som løber i hele 2022. Hver uge skriver jeg en lille historie og laver en illustration dertil. Historien tager udgangspunkt i en dato, en mærkedag, en helligdag, personlige datoer eller andet, som finder sted i netop den uge. Det kan være Helligtrekonger, påske, en elskets fødselsdag, en vigtig dag i verdenshistorien, eller det kan være alt muligt tilfældigt, som har fyldt mit eget liv og har med en dag i den uge at gøre.

Inspirationen kom fra tidligere års deltagelse i Februarfiktion og Inktober, hvor man skriver eller tegner hver dag i en måned. I dette projekt er det blot hver uge, men så til gengæld både det skrevne og det tegnede. Alle illustrationerne kan løbende ses på Instagram.

Jeg er glad for det, og jeg håber, du bliver det samme, så jeg slutter af med god fornøjelse til os begge.

KH Iben