Kom og vær med

Ude i den store verden har de længe vidst, at networking var vejen frem, og efterhånden er vi også ved at være godt opmærksomme på det herhjemme. En del af networking kan for eksempel være at deltage i LikeMind. Konceptet er, at man mødes med fremmede til morgenkaffe og ser, hvad der kan opstå og ske ud fra det.

I København har de kørt med LikeMind i flere år, og Aarhus har også været godt med. Jeg har desværre aldrig kunnet deltage i nogen af delene, men da jeg mødtes med Adam for at få taget billeder, aftalte vi, at vi da skal have vores egen LikeMind her i Randers.

Vi ved dybest set ikke, hvor stort potentiale, der er i det, for det er aldrig før blevet arrangeret her i området, men vores tanke er, at der må sidde masser af mennesker, blandt andet selvstændige, iværksættere, ledige, studerende og folk, som bare gerne vil møde andre, drikke en kop kaffe og eventuelt smide et visitkort eller en mailadresse fra sig eller slet og ret få en snak med os og hvem, der nu dukker op.

Og hvis du nu er én af dem, skal du da komme med! Vi LikeMind’er fredag den 18. oktober fra kl. 9 på Café Hugo i Brødregade. De laver god kaffe, det er midt i efterårsferien – og så er jeg der jo! Så der er faktisk ingen undskyldninger for ikke at være med, kom frisk.