Sidste dag med #kursusibs

I dag er sidste dag på mit kursus i grafik, dtp og web. Og selvom jeg må indrømme, at jeg glæder mig til at sove lidt længe i morgen, så kan jeg mærke, at jeg kommer til at savne kurset meget. Både det sociale og det faglige, for selvom det er hårdt at være på skolebænken med et så stort pensum og kort læretid, så har det været fantastisk, og jeg har lært utroligt meget, og jeg har mødt nogle utroligt sjove og dejlige mennesker.

Tilbage venter blot den store præsentation af vores case for virksomheden, kåringen af en vinder og så en velfortjent øl, når klokken ringer ud for sidste gang.

Og mens jeg arbejder på indlæg om mit eget arbejde med casen, kan du jo tilmelde dig som fast læser, så du ikke går glip af nyt på bloggen. Ude i højremenuen kan du tilmelde dig via mail eller via bloglovin alt efter, hvad der passer dig bedst.