I mellemtiden

En eller anden derude har fundet bloggen her ved at søge på “hjælp til skriveblokering speciale”, og jeg håber virkelig, vedkommende fik, hvad de kom efter. Dels fordi skriveblokering er nasty og måske især skriveblokering af så stort og vigtigt et arbejde som specialet. Og dels fordi jeg selv er lidt skriveblokeret for tiden.

Jeg brygger på indlæg omkring min oprindelige tanke om at vise både jobopslag og ansøgninger, som kuldsejlede, da jeg indså, hvor genert jeg i virkeligheden er omkring ansøgningerne. Og jeg brygger på indlæg om, hvordan jeg prøver at holde gejsten oppe, selvom der kommer afslag på afslag. Indlæg om, hvad jeg skriver i ansøgningerne, som måske kan opveje min manglende erfaring. Indlæg om sparring med Stinestregen, som er så fuld af gode ideer til mig. Indlæg om, hvad jeg gør lige nu og her for at få job.

Det er knap to uger siden sidste indlæg, og det betyder jo, at ingen af disse bryggeindlæg er blevet til noget. Hver gang jeg sætter mig til tasterne fuld af inspiration og fortællelyst, siver det ud af mine fingre og hjerne og lige ned i papirkurven sammen med for længst ansøgte stillingsannoncer og tomme rudekuverter. Og det er altså ikke, fordi der ikke sker noget. Jeg har skrevet to hjerteblodsansøgninger, og jeg arbejder på flere. Og så sender jeg flere andre ansøgninger, der ikke drejer sig lige så meget om hjerteblod, men blot om lysten til at komme i gang og lave noget rigtigt. Men ingen indlæg bliver det til. Derfor dette væveindlæg om ikke at skrive.

Og et aber dabei, som er det, at jeg er startet på kursus. Jeg havde første dag på “Grafik, dtp og web” hos FutureCompany i Aarhus, og det virker virkelig lovende. Vi starter lidt langsomt og blidt, i dag lavede vi for eksempel en knap. Men et hurtigt vue ned over instruktionerne til Adobe Illustrator viser, at jeg nok skal komme på overarbejde hen ad vejen. Dét glæder jeg mig til.

Og så glæder jeg mig til at kunne skrive i min ansøgning, at jeg er pissegod til InDesign og kan sætte tekster op så labert, at en arbejdsgiver bare ikke kan modstå mig.  Se bare selv!

Tre cirkler, lidt højlys og et hus - et voila!

Tre cirkler, lidt højlys og et hus – et voila!