Jobsøgende

Tre måneder er der gået, siden #Twitterspecialet blev afleveret. Flere har læst og downloadet det, karakteren er kommet, og jeg er flyvefærdig cand. mag. i nordisk. Og det er fandme rart!

Siden er jeg blevet indrulleret i det store show Cirkus Ledighed, som indtil videre hverken er særlig sjovt eller underholdende. Kommunikationen fra a-kassen er fyldestgørende og venlig, mens kommunikationen fra det kommunale Jobcenter er alt andet end.

Derfor – og fordi jeg er ved at sprænges af lyst til at få et job, hvor jeg skal lave noget til rigtige mennesker og kan udfordre mig selv professionelt og blive klogere, bedre og dygtigere – er jeg i fuld sving med at søge information omkring virksomhedspraktik, undersøge muligheder for kurser og ikke mindst at sende ansøgninger til alle afkroge af Østjylland, hvor de måtte søge en kommunikatør. Derudover arbejder jeg på at gøre mit CV rigtig lækkert og har nu tænkt mig at støve bloggen af og bruge den til at brande mig selv og skaffe mig et fabelagtigt job.

Indtil videre er mit CV på jobnet og LinkedIn, og herudover anvender jeg Flavors og Vizualize.me som online reklamesøjler. Her kan man se forskellige sider af mig, da siderne ikke fokuserer på samme områder, og i øvrigt stadig er works in progress.

Stay tuned her og der, så får du mere at vide om mig og mine jobønsker de nærmeste dage.