Praktiktak.

Jeg har fået en praktikplads og ganske snart et løntilskudsjob, og det betyder altså, at bloggen ligger lidt øde hen, som du nok har bemærket. Så hvis du sidder med fingeren solidt placeret på f5 og øjnene på bloglovin og bare venter på nyt fra mig, kan det måske være, du hellere skal finde mig på Twitter eller Instagram, hvor jeg færdes lidt mere jævnligt lige for tiden, indtil jeg atter får overskud til bloggen.

Praktikken er som kommunikationsmedarbejder på Randers Bibliotek, og det betyder, at jeg sidder og skriver blogindlæg, mails, tekst til flyers og annoncer, pressemeddelelser og de fleste andre kommunikationsopgaver dagen lang. Jeg sætter annoncer op i InDesign og redigerer billeder i PhotoShop. Jeg bestiller roll-ups til udstilling og brochureholdere til vores fine sager, og jeg har en hverdag fra 8-16, som jeg har savnet længe.

Jeg er tosset glad for arbejdet, men det betyder altså, at når jeg kommer hjem og har skrevet hele dagen plus skrevet de ansøgninger, jeg stadig sender i massevis, så er der ikke så mange ord og bogstaver tilbage i mig, og derfor sker der ikke så meget på bloggen lige nu.

Twitter og Instagram er dog nogle anderledes lettere medier, som er nemmere at gå til og fra på et øjeblik, og der kan du altså stadig finde aktivitet fra min side. Du kan finde de forskellige profiler, eller du kan søge på tagget #BibloIbs, og så kan du selv følge med i min hverdag på biblioteket. En hverdag, jeg i øvrigt er helt vild med.

Bis bald, mine venner!