Et godt cv er et opdateret cv

Jeg går jo og hygger mig på biblioteket, hvor jeg både har fået større og mere strategiske opgaver og mere ansvar for mine egne og andres opgaver. Men jeg er samtidig klar over, at vikariatet udløber om halvanden måned, og så er det altså ledighed, dagpenge og kontrol ved Jobcenteret, som venter igen.

I virkeligheden er jeg dermed lige så jobsøgende nu, som jeg hele tiden har været. Blot med den forskel, at jeg ikke har alverdens tid til at pløje jobsider igennem og skrive kick-ass-ansøgninger, som jeg havde før.

Alligevel arbejder jeg på jobsøgningen, og derfor har jeg brugt tid på at få taget et nyt – og professionelt! – billede til mit cv, jeg er hele tiden i gang med at opdatere cv’et, så det er tidssvarende og viser, hvad jeg helt konkret kan, og så prøver jeg at huske alle de forskellige online cv’er, jeg har oprettet, sådan at en given fremtidig arbejdsgiver altid kan google og forvente at finde det mest relevante og opdaterede cv om mig og mine (fabelagtige!) evner.

I den anledning vil jeg lige vise min nye Vizify, den lille videosekvens, hvor du kan se, hvad jeg kan, hvad jeg før har lavet, hvor jeg har lavet det og blandt andet også de mere personlige aspekter i, hvordan jeg for eksempel tweeter og bruger Instagram.

Du kan se cv’et lige her, og giv det endelig videre til nogen, du kender, der mangler én som mig – eller tilføj mig som kontakt på LinkedIn, hvis du mener, vi kan have glæde af hinandens netværk.