Nedtælling

I går var der præcis en måned, til specialet skal afleveres. I dag er der, følgelig, lige knap en måned. Vi taler fire uger nu, og den sidste nedtælling er begyndt. Jeg har omkring det kvarte speciale nogenlunde klar. Lige nu sidder jeg og lægger sidste hånd på analysen af tweets fra @amnestydk, og det går fint. Vejleder har set første udkast og sagde, jeg har gode iagttagelser og bad om mere af dén slags. Det skal forkortes og skæres til, men det er godt materiale, der bare skal rettes ind.

Mit næste skridt er analyse af både @Gyldendals og @Vestagers tweets, som jeg har tænkt mig at lægge tæt op ad den analyseskabelon, jeg har fået skabt med Amnesty. hvor jeg med udgangspunkt i sprogbrug og sætningskonstruktion bevæger mig op i abstraktionsniveau for at ende i en analyse af den retoriske situation.

Herefter gælder det et sidste teoriafsnit omkring retorisk situation sammenholdt med vilkårene for nye medier. Og så skrives indledning og konklusion. Færdigt arbejde.

Det lyder af meget, men det er ok. Jeg kan klare tidspresset, og jeg kan godt skrive, det jeg skal, før vi når den 17. august. I går blev jeg lige ramt af panik og angst for at dumpe, men jeg har det ganske roligt indeni nu, og jeg véd, jeg kan det her. Det er benarbejde, det er ikke stor morskab, men det skal gøres, og det gør jeg så.

30 dage tilbage.