Pamjulefis

Jeg er blevet vejet. Jeg er blevet målt. Og jeg er blevet fundet passende. Uh.

Jeg har været til samtale omkring et undervisningsjob med mulighed for både vikartimer og faste timer på skemaet. Jeg har jo ikke den store erfaring med undervisning, men jeg er virkelig glad for det, og jeg gik ind til panelet af fem ansatte med løftet pande og et bredt smil. Jeg var nervøs, men brugte min retoriske baggrund og slappede af, talte tydeligt og svarede grundigt på spørgsmålene. Og rettede ryggen. Det sidste, tror jeg især, vil glæde min mor. 

Efter samtalen stressede jeg af med veninder og solskin, og bedst som vi sad og spiste pandekager på byens kræmmermarked, ringede telefonen, og den venlige forstander fortalte, at de gerne vil have mig tilknyttet til både vikar- og faste timer. Yay. Jeg gik hen til veninderne og lavede faktisk en yes-arm og gav de gode nyheder videre. Det var en rimelig god start på en weekend.

I denne uge har jeg fået planen for min introduktionsuge, hvor jeg skal følge med andre undervisere rundt og se, hvordan de plejer at køre undervisningen, og hvordan det hele hænger sammen, så jeg selv kan tage over senere. Jeg glæder mig til at møde de andre. Til at finde helt ud af, hvor mange timer det faktisk er. Til at komme i gang.

Og jeg er dødsens angst. For hvad nu, hvis jeg nu failer hidsigt? Falder til jorden med et brag? Ikke formår at holde ro og lære nogen noget!?

Men det er bare mit hoved, der fucker med mig. Det er ok, det holder mig på tæerne. Jeg er en dygtig underviser, så det kommer til at gå skidegodt! 

Oven i hatten har jeg fået svar fra et praktiksted, jeg sendte en ansøgning til, et lokalt reklamebureau. De har desværre ikke plads til en praktikant for tiden, men de synes, jeg ser spændende ud, så dem skal jeg ud at tale med i næste uge. Jeg håber, der kan skabes noget netværk og måske endda en mulighed for freelanceopgaver som tekstforfatter, når undervisningen nu ikke bliver på fuld tid.

Og måske også hvis den gør, for jeg har stadig lyst til at prøve kræfter med reklamerne, selvom det ikke kan blive et day job lige nu.

Det betyder, som jeg også skrev på LinkedIn forleden, at min mail er stadig åben for de projekter, som du lige mangler en dygtig tekstforfatter til. Skriv bare. Eller ring. Eller send en brevdue. Ude i højremenuen kan du se mit cv og læse mere om, hvad jeg kan.